Hvad er Eyelash Extension?

Hvad du kan forvente?

Hos Rita vil du hurtigt finde ud af, at eyelash extensions / vippeforlængelse kan udføres på mange måder og kan tilpasse til netop dit ønske.
Mulighederne er mange her, dette skyldes den erfaring Rita står med i dag efter 5 år i branchen. 

Kunderne er forskellige og så vel er behovet

Som en store interesse for Rita, har det været let at finde rundt i metoder tilpasset de mange forskellige kunder hun har fået opbygget, igennem tiden i både Sønderjylland og Aarhus. 

Vipperne er et stort hit her

Rita har også erfaret, at hvis der er noget kunderne roser hende for, og værdsætter her på stedet, er kvaliteten af hendes arbejde, den lange holdbarhed, isolering og generelt er vipperne et kæmpe hit og det er hvad Rita er mest kendt for. 

Rita er meget lærenem indenfor sit fag og er ofte klar på at afprøve de nye trends og forskellige styles inden for eyelash extensions der bliver sat i gang. Meget af det hun kan i dag indenfor de forskellige metoder er selvlært, da hun har en kreativ og opfindsom side, derudover er hun ikke bange for at kaste sig ud i nye udfordringer. 

3 myter om Eyelash Extension

Eyelash Extensions ødelægger dine vipper

Nej, bestemt ikke hvis de bliver påsat korrekt, isoleret grundigt og med de rette produkter vil dine vipper ikke tage skade. 

Du mister dine egne vipper af Eyelash Extensions

Nej, tværtimod! Min erfaring er at dine natur vipper kan blive pænere og i nogle tilfælde kan din natur vipper få love til at hvile sig når du har eyelashes på, hvis du får dem lavet et ordenligt sted.

Derudover vil længde, tykkelse, isolation af vipper under påsætning og hvilken lim der bliver brugt afgøre meget, dette har en store betydning for din oplevelse.

Natur vipper tager ofte meget mere skade af vippebukker, lash strips og lash lift uden efterfølgende pleje kan efterlade dine vipper tørre og skadet. 

Mange af mine kunder med ødelagte vipper har oplevet sundere vipper af at gå hos mig, blot efter 2-3 måneder har de oplevet en positiv forbedring som har resulteret i flere sundere vipper.

Det er naturligt at et menneske gennemsnitligt taber 2-5 naturvipper om dagen, da vores vipper udskiftes hele tiden. 

Dine Lash Extensions ikke må blive våde

Ja, men dette gælder kun i de første 24 timer. Det er en misforståelse hvis du har hørt andet, dine Eyelash Extensions kan tåle alt det som du plejer at lave, når limen er hærdet efter de første 24 timer. Du kan sagtens bade på strand og i pool, benytte sauna eller dampbad, blot du stadig er lidt forsigtig med dem. Det frarådes at gnide sig i øjnene.