Hvem kan få lavet permanent makeup?

Alle sunde og raske mennesker over 18 år kan få permanente bryn. 
Vi er meget ærlige omkring hvad du kan forvente; resultatet kan være forskelligt og afhænger af den allerede eksisterende / ikke eksisterende bryn hår, hudtype og ikke mindst ansigtetsmorfologi hos det enkelte menneske og derfor skal man huske ikke at sammenligne sin kosmetiske tatovering med andres resultater. 

Vi anbefaler ikke permanent makeup til:

Det anbefales ikke at gravide eller ammende kvinder får tatoveret sine bryn. Personer der er under behandling for acne eller har afsluttet anden behandling, skal huske at informere os og ofte skal man vente med sin behandling. Hvis du har fået Botox i panden, skal du spørge dit behandlingssted om hvor længe efter du må få lavet brynene. Kræft patienter med afsluttet kemo behandling skal vente 6 måneder efter behandling og vi anbefaler at du snakker med din læge inden. 
 
I tilfælde af gammelt permanent makeup fra anden klinik, skal der bookes konsultation eller sendes et billede til os, så vi kan vurdere om der kan arbejdes over håndstykket eller om vi vil henvise til at få dem fjernet inden, vi er behjælpelige med at finde laser klinikker. 

Permanente bryn til kræft patienter?

Jeg har erfaring med permanent makeup til kræft patienter, jeg har både udført microblading og powder brows på kræftsyge. Min anbefaling er at de får ordnet brynene, inden de kommer i behandling eller 6 måneder efter deres afsluttet kemo behandling. 
 
Af sikkerhedsmæssige og sundhedsmæssige årsager er vi ikke i fysisk kontakt med patienter, der er under aktiv kemo forløb.
 
Kemo patienter er altid velkommne til at kontakte os telefonisk for råd og spørgsmål.