Behandlingen

Sådan udføres behandlingen

Behandlingen udføres med sterile engangsværktøjer og pigmenter er produceret i overensstemmelse med de højeste standarder (PhiBrows Microblading pigmenter).

Efterbehandling foretages 4-6 uger efter behandlingen, fordi mellem 10 og 15% af hairstrokes forsvinder efter den første behandling. Der skal påregnes 2-3 efterbehandlinger, da det er individuelt hvordan huden modtager pigmentet, og om aftercare overholdes. 

Farven er ekstremt mørk i de første 5 til 7 dage. 7 dage senere, mister farven 40 til 50% af dens intensitet. Hvis du mener, farven er for mørk, skal du IKKE på nogen måde forsøge, at fjerne det selv. Men tålmodigt vente 7 dage så farven kan falme på egen hånd, efter heling af huden.

Aftercare udgør 70% af behandlingens succes. Du bliver rådgivet i Aftercare, inden du forladerklinikken, samt du får aftercare card, med hjem. 

Farvens holdbarhed afhænger primært af, om huden er fedtet. Des mere oilieret hud, des kortere levetid har farven i huden. Sved, sol og overdrevet brug af pudder kan også reducere farvens holdbarhed.

Overholder du ikke aftercare eller dine efterbehandlinger, vil resultatet fremstå ufærdigt og ikke optimalt.