PhiBrows Microblading

Naturlig lignende øjenbryn?

Microblading er til dig der ønsker et naturligt resultat. Med denne metode forskønnes dine øjenbryn på en hyperrealistisk måde. Metoden er anbefalet til dig der i forvejen har naturlige brynhår men som mangler fylde, har huller i dine bryn eller et ønske om at rette din asymmetri.

Hvad jeg kan gøre for dig?

Jeg kan hjælpe dig med at genskabe en ny form af dine bryn, gøre dem bredere, løfte dem og gøre dem tættere.

Så kan du slippe tanken om dine øjenbryn til dagligt, du kan give dig selv denne gave og sparer  dig selv for bekymring uanset om du er på ferie, til træning, til svømning eller i hver dagen, hvor du skal ud af døren i en fart.

Jeg vil guide og vejlede dig

Mangler du meget af dine naturlige brynhår, vurderer jeg ofte til at du skal have kombinations-bryn, som er det vi kalder Microblading  og skygge.

Mine vurderinger ville altid være baseret på hvad der er bedst for dig og dit unikke behov.

Om behandlingen

Symmetri bestemmes ved hjælp af PhiBrows applikationen, og optegningen foregår, mens kundernes øjne er lukkede. Dette skyldes at de mimiske muskler, der kan påvirke øjenbrynenes symmetri, afslappet.
 
Strokes er altid lagt i retning af kundens egne naturlige hårvækst for, at opnå et realistisk udseende.
 
Behandlingen udføres med sterile engangsværktøjer og pigmenter er produceret i overensstemmelse med de højeste standarder (PhiBrows Microblading pigmenter).
 
Efterbehandling foretages 4-6 uger efter behandlingen, fordi mellem 10 og 15% af hairstrokes forsvinder efter den første behandling. Der skal påregnes 2-3 efterbehandlinger, da det er individuelt hvordan huden modtager pigmentet, og om aftercare overholdes. 
 
Farven er ekstremt mørk i de første 5 til 7 dage. 7 dage senere, mister farven 40 til 50% af dens intensitet. Hvis du mener, farven er for mørk, skal du IKKE på nogen måde forsøge, at fjerne det selv. Men tålmodigt vente 7 dage så farven kan falme på egen hånd, efter heling af huden.
Aftercare udgør 70% af behandlingens succes. Du bliver rådgivet i Aftercare, inden du forladerklinikken, samt du får aftercare card, med hjem. 
 
Farvens holdbarhed afhænger primært af, om huden er fedtet. Des mere olieret hud, des kortere levetid har farven i huden. Sved, sol og overdrevet brug af pudder kan også reducere farvens holdbarhed.
Overholder du ikke aftercare eller dine efterbehandlinger, vil resultatet fremstå ufærdigt og ikke optimalt. 
 
Efterbehandlingerne er ikke med i prisen.

Kombi - Bryn

Denne form for bryn skaber en mere tydelig dybde i brynet og er til dem der ønsker en mere markeret udseende og især til dem med meget utydelig og få bryn fra naturen. Her arbejder man med microblading, hvor man ridser fine hårstrå i hele brynet og derefter lægges der skygge oven i det, i det meste af brynet. 

Powder Brows - Satin Brows

Metoden her er den mest sikreste og er egnet til alle slags hudtype som både fedtet, tør og normal. 
Der lægges skygge i hele brynet og det fylder huller og asymmetri meget godt, reulstatet her kan samlignes bedst med et makeuppen look. Det kan ligne at man har fået tegnet brynene op på en let og naturlig måde, hvilket er super smukt.