Powderbrows

Powder Brows – Satin Brows 

Powderbrows er en semi-permanent makeup-teknik, der anvender en manuel eller maskine-metode til at skabe et blødt, naturligt og fyldigt look af brynene. Teknikken er også kendt som “ombre brows” eller “microshading” og involverer indsprøjtning af små prikker af pigment ind i huden for at skabe en gradvis overgang fra lysere til mørkere farver. Dette resulterer i et mere fyldigt og defineret bryn, der varer i op til 2-3 år.

Hvordan virker powderbrows?

Powderbrows teknikken involverer en blid indsprøjtning af pigment ind i øverste lag af huden i små prikker. Denne metode skaber et blødt og naturligt look ved at efterligne udseendet af små hår og skaber dybde og dimension i brynene.

Hvad er fordelene ved powderbrows?

Powderbrows kan hjælpe med at forbedre udseendet af brynene ved at give dem et mere fyldigt og defineret look. Det kan også spare dig tid og kræfter på at tegne brynene op hver dag og er ideelt til dem, der ønsker en mere langvarig løsning end almindelig brynfarve. Desuden er powderbrows også velegnet til personer med tynde eller sparsomme bryn, da teknikken kan skabe en illusion af fuldere bryn.

Om behandlingen

Symmetri bestemnes ved hjælp af PhiBrows applikationen, og optegningen foregår, mens kundernes øjne er lukkede, fordi på den måde er de mimiske muskler, der kan påvirke øjenbrynenes symmetri, afslappet.
 
Strokes er altid lagt i retning af kundens egne naturlige hårvækst for, at opnå hyper-realistisk udseende.
 
Behandlingen udføres med sterile engangsværktøjer og pigmenter er produceret i overensstemmelse med de højeste standarder (PhiBrows microblading pigmenter).
 
Efterbehandling foretages 4-6 uger efter behandlingen, fordi mellem 10 og 15% af hairstrokes forsvinder efter den første behandling. Der skal påregnes 2-3 efterbehandliger, da det er individuelt hvordan huden modtager pigmentet, og om aftercare overholdes. 
 
Farven er ekstremt mørk i de første 5 til 7 dage. 7 dage senere, mister farven 40 til 50% af dens intensitet. Hvis du mener, farven er for mørk, skal du IKKE på nogen måde forsøge, at fjerne det selv. Men tålmodigt vente 7 dage så farven kan falme på egen hånd, efter heling af huden.
Aftercare udgør 70% af behandlingens succes. Du bliver rådgivet i Aftercare, inden du forladerklinikken, samt du får aftercare card, med hjem. 
 
Farvens holdbarhed afhænger primært af, om huden er fedtet. Des mere oilieret hud, des kortere levetid har farven i huden. Sved, sol og overdrevet brug af pudder kan også reducere farvens holdbarhed.
Overholder du ikke aftercare eller dine efterbehandlinger, vil resultatet fremstå ufærdigt og ikke optimalt. 
 
Efterbehandlingerne er ikke med i prisen.