Signature henna bryn

Denne behandling er med til at definere ansigtet og hjælper med at du kan få mest muligt ud af dine egne naturlige bryn. Brow henna er et naturprodukt som er meget pigmenteret og giver et langvarigt resultat. Det kan holde op til 1-2 uger på huden og helt op til 5 uger på dine brynhår.

Henna er anbefalet til allergikere som et alternativ, siden henna er et naturprodukt og stammer fra en plante, også kendt som hennabusken. Planten indeholder farvestoffet lawsonia, der er også kendt som et naturligt farvestof. Henna bruges ikke kun til at farve hår, det anvendes også i alt lige fra neglelakker til midlertidige tatoveringer. 

Brow henna er til dig som ønsker farve, form og måske har et ønske om at se hvordan permanente bryn vil se ud på dig. Brow henna kan bedst sammenlignes med powderbrows af udseende og mange vælger at prøve brow henna hvis de længe har overvejet permanente bryn med et naturligt powderbrows. Brow henna dækker også huller og gør at dine bryn ser mere symmetriske og fyldig ud ligesom med permanent makeup, her er det bare ikke tatoveret.

Behandlingen indkludere;

  • Opmåling efter ansigtets morfologi.
  • Korrektion med voks & pincet.
  • Langvarig farve med henna.
  • Keratin og plejende balm