Single Lashes

Single Lashes er en af de mest naturlige metoder indenfor Eyelash Extensions. Med denne metode, kan du forvente et meget natuligt udseende. Metoden er anbefalet til dig, som ønsker en forskel fra dine naturvipper og sammenlignes bedst med et flot mascara look. Længden justeres alt efter dine ønsker, samt hvad dine vipper kan holde til.

Hvis det er første gang du skal prøve Eyelash Extensions, anbefales det at du prøver Single Lashes til at starte med, så du kan få et indtryk af hvad det kan gøre for dig.

Eyelash Extensions kan prøves af alle, der er ingen aldersgrænse og det kan laves efter den enkelte persons ønsker.

Du får et friskere udseende og dermed kan du helt undlade at benytte mascara i 3-4 uger. Efterfølgende har du mulighed for løbende opfyldninger hver 3 eller 4 uge, hvis du ønsker at vedligeholde looket med dine Eyelash Extensions.

Singles Lashes har en tykkelse på 0,15 mm og længde kan vare fra 9 mm til 15-16 mm.

Til opfyldningen:
Her renses vipperne grundigt, hvorefter man forsigtigt fjerner de vipper som er vokset og som sidder forkert eller skævt. Efterfølgende påsættes de nye extensions på alle de vippehård der mangler og disse fyldes  godt ud igen som det var et nyt sæt.

Hvis du ønsker at holde en pause og vil fjerne de sidste rester efter 4-5 uger eller før, så er det muligt at få dem fjernet hos os med en professionel selvopløsende gel på 15 minutter.