Sådan passer du dine lashes

Pleje

Eyelash Extensions skal især passes godt på i de første 24 timer efter behandlingen. Det er vigtigt at undgå bad, sauna, solarium, dampbad, solcreme og makeup på dine vipper. 

Nedenfor beskriver jeg de ting du skal være opmærksom på efter din behandling hos mig.

Derfor skal du undgå vand i 24 timer:

Det er VIGTIGT at vipperne ikke kommer i kontakt med vand i mindst 24 timer og gerne op til 48 timer hvis dette kan lade sig gøre. Ofte er 24 timer nok til at du kan opnå en lang holdbarhed. Dette er fordi limen skal hærde, så dine lashes kan holde godt de næste mange uger. 

Undgå olierede produkter på dine Eyelash Extensions, det kan være i form af makeup fjerner, makeup eller shampoo der indeholder olier. 

Sørg for at få vasket dine Eyelash Extensions dagligt eller mindst hver 2 dag med en lash shampoo. Dette skal gøres forsigtigt og skylles godt efter med vand.

Hvad er en lash shampoo?

Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at få vasket dine vipper hver aften med en lash shampoo, fordi en lash shampoo sørger for at dræbe alle de bakterier der har sat sig på dine vipper i løbet af dagen og som også sidder i bunden af dine extensions omkring hårsækkene. De bakterier kan gøre at dine natur vipper ikke får nok luft, og falder af sammen med dine eyelash extensions. 

Det kan godt anbefales at bruge en neutral olie fri shampoo, sæben kan afhjælpe på snavs og skidt men det vides ikke, hvor godt det er for dine eyelash extensions. En lash shampoo er lavet specifikt til det formål, at rengøre dine syntetiske eyelash extensions grundigt og samtidig forbedre holdbareheden. Uanset hvad du vælger som alternativ, er det vigtigste, at du får dem renset ordenligt og husk altid olie fri! 

Hvorfor dine vipper skal vaskes?

Fordi sved, kroppens naturlig olier, støv og snavs ødelægger dem hurtigere end vand og sæbe. Meget af det stammer fra vores egen krop og vi producerer sved, fedt/olie dagligt igennem vores hårsække, porer og andre kanaler ved øjenene. Støv og andet skidt sætter sig på dine vipper igennem luften og berøring. 

Du vil hurtigt opleve, at dine Eyelash Extensions kan holde længere, hvis du holder dem rene og får vasket makeup og snavs væk hver aften inden sengetid.